Mijn account

Boosting Talents

Boosting Talents is een jaarlijks evenement welke door The Work Zone wordt georganiseerd en is gericht op kennismaking tussen afstudeerders en regionale werkgevers. Tijdens dit evenement vinden er korte gesprekken plaats tussen afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences en regionale bedrijven waar er wellicht mogelijkheden bestaan om aan de slag te gaan als Young Professional. Namens The Work Zone worden alle afstuderende studenten van de HZ uitgenodigd om deel te nemen aan Boosting Talents en daarnaast nodigen wij regionale bedrijven uit met vacatures die aansluiten aan de opleidingen van de HZ. De afstuderende studenten en deelnemende bedrijven gaan tijdens het evenement van Boosting Talents korte gesprekken met elkaar aan om kennis te maken en een eerste indruk van elkaar op te doen.

Als er na het evenement sprake is van een match dan faciliteert The Work Zone vervolggesprekken zodat beide partijen nogmaals in gesprek kunnen gaan met elkaar. Tijdens deze vervolggesprekken is er meer tijd en ruimte om elkaar nog beter te leren kennen. Het doel van Boosting Talents is om regionale werkgevers in contact te brengen met afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences. Op deze manier biedt The Work Zone afstuderende studenten de mogelijkheid om na de studie direct aan de slag te gaan bij een leuke werkgever.

Daarnaast is dit een mogelijkheid voor regionale werkgevers om jong talent aan te trekken die op korte termijn de arbeidsmarkt betreden.

Ben jij als afstuderende student of bedrijf geïnteresseerd in Boosting Talents? Navigeer naar het submenu welke voor jou van toepassing is voor meer informatie. Via het submenu kan jij je ook aanmelden.

Dit jaar vindt het Boosting Talents event plaats op dinsdag 9 april 2024.

 

 

Deelnemende bedrijven Boosting Talents

H4A
Gemeente Schouwen-Duiveland
Medisol
Lamb Weston
Moore DRV
Kibeo
ABAB
Schipper Accountants
Yisual
De Hoop
's Heeren Loo
Sagro
Gemeente Veere
Allevo
Bald Shipping Solutions
Dutch Organics
Jonghoud International
Steam Consultancy
TEAM Industrial Services
DCN Diving
Equans
Lineage
Heerema
Provincie Zeeland
Bouwgroep Peters
Multraship
Emergis
TMS

Succesverhaal GGD

29 november 2023

Succesverhaal GGD

Lees hier alles over de samenwerking tussen de GGD en The Work Zone

Lees verder

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!