Mijn account

Boosting Talents

Boosting Talents is een jaarlijks evenement welke door The Work Zone wordt georganiseerd en is gericht op kennismaking tussen afstudeerders en regionale werkgevers. Tijdens dit evenement vinden er korte gesprekken plaats tussen afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences en regionale bedrijven waar er wellicht mogelijkheden bestaan om aan de slag te gaan als Young Professional. Namens The Work Zone worden alle afstuderende studenten van de HZ uitgenodigd om deel te nemen aan Boosting Talents en daarnaast nodigen wij regionale bedrijven uit met vacatures die aansluiten aan de opleidingen van de HZ. De afstuderende studenten en deelnemende bedrijven gaan tijdens het evenement van Boosting Talents korte gesprekken met elkaar aan om kennis te maken en een eerste indruk van elkaar op te doen.

Als er na het evenement sprake is van een match dan faciliteert The Work Zone vervolggesprekken zodat beide partijen nogmaals in gesprek kunnen gaan met elkaar. Tijdens deze vervolggesprekken is er meer tijd en ruimte om elkaar nog beter te leren kennen. Het doel van Boosting Talents is om regionale werkgevers in contact te brengen met afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences. Op deze manier biedt The Work Zone afstuderende studenten de mogelijkheid om na de studie direct aan de slag te gaan bij een leuke werkgever.

Daarnaast is dit een mogelijkheid voor regionale werkgevers om jong talent aan te trekken die op korte termijn de arbeidsmarkt betreden.

Ben jij als afstuderende student of bedrijf geïnteresseerd in Boosting Talents? Navigeer naar het submenu welke voor jou van toepassing is voor meer informatie. Via het submenu kan jij je ook aanmelden.

 

Deelnemende bedrijven Boosting Talents

H4A
Baker Tilly
Advando
Biesbroeck
DefibSolutions
Gemeente Schouwen-Duiveland
Medisol
SMWO
Van Meer
Van Voren Accountants
Verbrugge Terminals
Yara
O.O.S. International
Informa Nederland
Lamb Weston
Rijkse Accountants & Adviseurs
DRV Accountants & Adviseurs
Slot Frans & Co
Kibeo
SCION Instruments
Euro-Mit Staal B.V.
ABAB
Nedbase
Schipper Accountants
21 Groep
ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen
Maxxton
Wilhelm
WebNL
Damen Naval
Gemeente Vlissingen
Adri&Zoon
Bender Groep
Vigiles Brandbeveiliging
Leger des Heils
Yisual
ATKB
De Hoop
Gemeente Reimerswaal
's Heeren Loo
Hochtief
Sagro
Gemeente Veere
ExxonMobil
DON Bureau

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Succesverhaal Rick bij de HZ

15 mei 2023

Succesverhaal Rick bij de HZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van communicatiestudent Rick

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!