Mijn account

Bedrijven

Ben jij als bedrijf uit de regio Zeeland op zoek naar young professionals? Het jaarlijkse evenement van The Work Zone; ‘Boosting Talents’, biedt jou als werkgever de kans om in gesprek te gaan met afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences.

Momenteel zijn de afstuderende studenten druk bezig met hun afstudeeronderzoek. De eindstreep naar het behalen van het diploma is in zicht. En dan?

Een unieke kans om als bedrijf nu al in gesprek te gaan met de afstuderende studenten om te kijken of er een match is. Heeft jouw bedrijf een openstaande vacature waar nog geen invulling voor is of wil je juist ruimte creëren om gebruik te maken van de kennis, inzichten en ervaringen van deze toekomstige young professionals? Dan is Boosting Talents een mooie gelegenheid hiervoor.

Het Boosting Talents event vindt dit jaar plaats op dinsdag 9 april op de HZ in Vlissingen van 14:00-17:00 uur.

The Work Zone nodigt alle afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences uit om deel te nemen aan het Boosting Talents evenement. Tijdens het evenement vinden er gesprekken plaats van ongeveer 15 minuten waarbij er kennis gemaakt kan worden. Mocht het blijken dat er een match is, dan kan er een vervolggesprek gepland worden om zo inhoudelijk in gesprek te gaan over de vacature die jij als werkgever beschikbaar hebt.

Voorafgaand het evenement zal jij als werkgever tijdig geïnformeerd worden over de gemaakte matches en ook zullen de cv’s van de afstuderende studenten gedeeld worden zodat jij je alvast kan voorbereiden op de gesprekken.

Wanneer er uiteindelijk uit een succesvolle match een medewerker bij jullie zal starten, vragen wij een Werving & Selectie fee van €1.999,- per kandidaat. Mocht er op voorhand geen match gemaakt kunnen worden, dan laten wij dit tijdig weten.

Na het evenement vindt er een netwerkborrel plaats in het HZ Café. Onder het genot van een hapje en een drankje kan jij nog eens napraten met andere deelnemende bedrijven over de gesprekken of wellicht nog een gesprek aangaan met afstudeerders.

Onderaan deze pagina is te zien welke bedrijven zich al hebben aangemeld voor het Boosting Talents evenement.

Wil jij als bedrijf deze unieke kans aangaan? Meldt je dan via het aanmeldformulier in het linker submenu.

Als er nog vragen zijn over het evenement of als er nog meer informatie is gewenst, dan kan er gemaild worden naar post@theworkzone.nl of gebeld worden naar 0118-479207.

 

Deelnemende bedrijven Boosting Talents

H4A
Gemeente Schouwen-Duiveland
Medisol
Lamb Weston
Moore DRV
Kibeo
ABAB
Schipper Accountants
Yisual
De Hoop
's Heeren Loo
Sagro
Gemeente Veere
Allevo
Bald Shipping Solutions
Dutch Organics
Jonghoud International
Steam Consultancy
TEAM Industrial Services
DCN Diving
Equans
Lineage
Heerema
Provincie Zeeland
Bouwgroep Peters
Multraship
Emergis
TMS

Succesverhaal GGD

29 november 2023

Succesverhaal GGD

Lees hier alles over de samenwerking tussen de GGD en The Work Zone

Lees verder

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!