Mijn account

Studenten

Het jaarlijkse evenement Boosting Talents wordt georganiseerd voor afstuderende studenten van HZ University of Applied Sciences. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op donderdag 11 mei op de HZ in Vlissingen van 14:00 tot 17:00 uur.

Boosting Talents is een evenement waarbij de afstuderende student de kans krijgt om tijdens een meet & greet kennis te maken met verschillende bedrijven uit de regio, welke relevante vacatures beschikbaar hebben voor young professionals.Tijdens deze gesprekken van ongeveer 15 minuten wordt er kennis gemaakt. Het doel van deze gesprekken is om te kijken of er een match is tussen de afstuderende student en het bedrijf.

Na afloop van het evenement wordt er zowel aan de studenten als bedrijven gevraagd hoe zij de gesprekken hebben ervaren. Als blijkt dat er sprake is van een match zal The Work Zone samen met de student en het bedrijf een vervolggesprek inplannen. Dit vervolggesprek zal meer gericht zijn op de inhoud van de vacature welke door het betreffende bedrijf wordt aangeboden.

Het team van The Work Zone zorgt ervoor dat de opleiding van de afstuderende student matcht met de vacatures die door de verschillende bedrijven worden aangeboden. Op deze manier zijn de ingeplande gesprekken van toegevoegde waarde.

Aan het einde van het evenement vindt er een netwerkborrel plaats in het HZ Café. Tijdens deze netwerkborrel kan de afstuderende student onder het genot van een hapje en drankje het verloop van het event bespreken met medestudenten of nog een gesprek aangaan met een bedrijf.

Onderaan deze pagina is te zien welke bedrijven zich al hebben aangemeld voor het Boosting Talents event.

Wil jij je als afstuderende student van HZ University of Applied Sciences inschrijven voor het Boosting Talents event? Via het inschrijfformulier in het linker submenu kan jij jezelf aanmelden. Na aanmelding zal er contact opgenomen worden door een recruiter van The Work Zone.

 

Als er nog vragen zijn over het evenement of als er nog meer informatie is gewenst, dan kan er gemaild worden naar post@theworkzone.nl of gebeld worden naar 0118-479207.

 

Deelnemende bedrijven Boosting Talents

H4A
Baker Tilly
Advando
Biesbroeck
DefibSolutions
Gemeente Schouwen-Duiveland
Medisol
SMWO
Van Meer
Van Voren Accountants
Verbrugge Terminals
Yara
O.O.S. International
Informa Nederland
Lamb Weston
Rijkse Accountants & Adviseurs
DRV Accountants & Adviseurs
Slot Frans & Co
Kibeo
SCION Instruments
Euro-Mit Staal B.V.
ABAB
Nedbase
Schipper Accountants
21 Groep
ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen
Maxxton
Wilhelm
WebNL
Damen Naval
Gemeente Vlissingen
Adri&Zoon
Bender Groep
Vigiles Brandbeveiliging
Leger des Heils
Yisual
ATKB
De Hoop
Gemeente Reimerswaal
's Heeren Loo
Hochtief
Sagro
Gemeente Veere
ExxonMobil
DON Bureau

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Succesverhaal Rick bij de HZ

15 mei 2023

Succesverhaal Rick bij de HZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van communicatiestudent Rick

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!