Mijn account

Xeno werkt namens ons bij de catering op de HZ. Samen met Xeno geven wij jullie graag een kijkje achter te schermen. Hoe ervaart Xeno het werken (via ons) bij de catering?

Sinds wanneer ben jij aan het werk bij de catering op HZ en hoe bevalt het je?

Ik ben eigenlijk al vrij kort, nadat ik aan mijn opleiding aan HZ gestart ben in 2017, begonnen met werken via The Work Zone. Zij hebben mij kennis laten maken met de catering waar ik nadien ben blijven werken. Werken in de catering heb ik altijd leuk gevonden, mede door de leuke collega's!

Voel jij je een onderdeel van het team?

Jazeker, eens je ingewerkt bent bij hun is het de bedoeling dat je zelf weet wat je kan doen en draai je mee als een volwaardige medewerker.

Is het werk makkelijk te combineren naast je studie?

Ja, nooit veel problemen mee gehad omdat ze gewend zijn met studenten te werken en dus zelf ook heel flexibel kunnen zijn.

Heeft dit werk je ook iets doen leren op sociaal vlak of in een andere vorm?

Ja, het helpt wel bij het beter omgaan met mensen. Ook leer je af en toe 'tips and tricks' die je zelf ook kan onthouden en mee naar huis kan nemen.

Zou je het werken in de catering ook aanbevelen aan andere studenten? 

Zeker! Ik heb nooit met tegenzin bij de catering gewerkt. Ze kunnen flexibele uren voor je inplannen. Zolang ze zien dat je goed en actie mee werkt, is het heel leuk.

 

Lijkt het jou ook leuk om op de HZ te werken? Neem contact op met Stacy via: 06-44355491

 

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!