Mijn account

In dit artikel lees je de klantervaring van de GGD Zeeland

De samenwerking tussen The Work Zone en GGD Zeeland was al bestaand toen ik startte bij de GGD in november 2020, echter het vaccineren was nieuw en daar ligt precies de uitdaging om de juiste medewerkers te vinden om deze klus te klaren.

Voor de vaccinatielocaties van de GGD Zeeland zijn er diverse functies die we in samenwerking met The Work Zone vervullen. De administrateurs, zij verwerken alle administratieve handelingen rondom het vaccineren. Voor het voorbereiden en toedienen van het vaccin worden HBO-V’ers ingezet. Wij hebben hier bewust voor gekozen, de GGD hoorde geluiden over gebrek aan stage plaatsen vanwege corona en wilde hierbij leerlingen de kans bieden om werkervaring op te doen. Daarnaast zijn afgestudeerde en werkzoekende ook ingezet door The Work Zone

De samenwerking verloopt zeer goed. Wij zijn content met de snelle acties die worden ondernomen door The Work Zone en de kwaliteit van de werkwijze. Ook onder druk van opschaling binnen vaccinatie.

De professionaliteit, daadkracht en bereikbaarheid zorgen ervoor dat ik The Work Zone aanbeveel.
De samenwerking met Stacy en Stefan heeft als resultaat dat we alle priklijnen in Zeeland met gekwalificeerde medewerkers kunnen bemensen en inwoners op een veilige manier kunnen vaccineren.

Marina Dallinga
HRM Adviseur
GGD Zeeland

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!