Mijn account

In dit artikel lees je de klantervaring van Jansma & Dik

The Work Zone brengt de aankomende weken ervaringen van klanten in beeld waar zij vertellen over de samenwerking.

De samenwerking tussen The Work Zone en Jansma & Dik is ontstaan in april 2017. Wij gingen flyeren op de HZ om zo studenten te werven voor de zomermaanden, toen werd ons geattendeerd dat de HZ een “eigen uitzendbureau” had. Zo zijn wij in contact gekomen met The Work Zone.
Studenten die naast hun studie een bijbaan zoeken komen via The Work Zone terecht bij ons. In de zomer is er veel vraag naar schoonmakers door ons bedrijf voor de recreatie. Vakantie/strandhuisjes of appartementen schoonmaken lijkt niet het favoriete werk voor studenten, maar niets blijkt minder waar. Veel studenten vinden het erg leuk om bij ons te werken, sommige komen zelfs elk jaar terug.

Zodra wij een aanvraag krijgen voor de recreatie dan nemen wij contact op met The Work Zone en zij zorgen er dan voor dat de juiste informatie en studenten bij de juiste locaties komen. Dit is vanaf het begin goed gelopen en zijn heel erg tevreden met de studenten die komen werken. De samenwerking tussen The Work Zone en Jansma & Dik gaat heel goed en we hopen nog lang gebruik te mogen maken hiervan.

Omdat er veel studenten elk jaar terug willen komen, bouw je een goede band op. Dan weet je dat je op hen kan bouwen en wat hun kwaliteiten qua schoonmaak zijn. Het komt zelfs voor dat studenten van The Work Zone komen invallen tijdens vakanties of een vast project krijgen. Vorig jaar hebben wij een 3-tal studenten hiervoor ingezet en dat is zeer goed bevallen.
Jansma & Dik beveelt The Work Zone zeker aan bij andere bedrijven.

Renate Sarneel
Objectleidster Jansma & Dik

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!