Mijn account

In dit artikel lees je de klantervaring van Vogel Verhuizingen

 

HZ University of Applied Sciences en Mondial Vogel Verhuizingen hebben een jarenlange relatie wat betreft verhuizingen. Toen het stage- en uitzendbureau The Work Zone werd opgericht binnen de HZ was het contact dan ook snel gelegd om geschikte studenten in te kunnen zetten bij al onze verhuiswerkzaamheden.

De studenten helpen ons ieder jaar voornamelijk in de schoolvakanties, wat bij ons altijd de drukste periodes zijn. Verhuizen is een vak apart, zeggen ze wel eens, dus in het begin is het voor de studenten uiteraard even wennen, maar uiteindelijk worden zij voor de meest uiteenlopende klussen ingezet. Sommige van de studenten lopen naast hun gehele studieloopbaan ook bij ons in de verhuizingen, waardoor je bijna zou kunnen zeggen dat ze na hun studie ook volleerd verhuizer zijn.

De samenwerking met The Work Zone loopt daarom ook uitstekend. De vlotte, vrolijke studenten zijn leergierig, waardoor ze het verhuisvak snel oppakken en ze zijn daarnaast ook altijd zeer net en correct naar de klanten toe. Wij kunnen The Work Zone dan ook ten zeerste aan eenieder aanbevelen.

 

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!