Mijn account

In dit nieuwsbericht lees je de ervaring van medewerker André Hoogenboom als Kassamedewerker bij het Zeeuwe Museum in Middelburg

André Hoogenboom heeft jaren met plezier gewerkt als surveillant bij HZ University of Applied Sciences. In augustus kwam er bij het Zeeuws Museum in Middelburg een vacature vrij waarbij er gezocht werd naar een Kassamedewerker. Na het laten lezen van de vacature was André enthousiast geworden en solliciteerde naar de functie. Al snel vond er een gesprek plaats met als resultaat dat André aangenomen werd als Kassamedewerker bij het Zeeuwse Museum!

Wij hebben André zelf gevraagd naar wat zijn ervaring is en wat zijn werkzaamheden zoal inhouden.

Lees hieronder de ervaring van André zelf!

Sinds begin september 2020 vervul ik de functie "Kassamedewerker" van het Zeeuwse Museum te Middelburg. Mijn werkzaamheden doe ik vanuit  een "Zeeuws" getint tickethuisje op het prachtige Abdijplein. Dit op hooguit driehonderd meter van mijn geboortehuis, tegenover de in mijn kinderjaren bekende gerestaureerde toren "De Lange Jan".

Vanwege maatregelen rond het Coronavirus dienen bezoekers online een bezoek aan het museum te reserveren. Het museum hanteert tijdsloten van tien minuten met een maximum van zes personen, zodat er in een uur maximaal zesendertig bezoekers toegang kunnen krijgen. Er kan van 13:00 tot 15:30 uur online gereserveerd worden en dit van woensdag tot en met zondag.

De bezoekers worden onder de balanspoort door een beveiliger naar het tickethuisje verwezen om bij mij hun e-ticket of de reservering op hun mobiel te laten scannen. Daarna verwijs ik de bezoeker weer terug naar mijn collega onder de balanspoort, nadat ik hen heb voorzien van een gekleurd polsbandje hetgeen als toegangsbewijs dient.

Daarnaast stel ik een ieder op de hoogte van het feit dat toiletbezoek in het museum niet mogelijk is in verband met de anderhalve meter regel, daarom is er tachtig meter tegenover de kiosk een milieuvriendelijk mobiel toiletgebouw geplaatst.

Verder deel ik de bezoekers mede dat men tassen van een formaat groter dan A4, gratis in een kluisje in de kiosk veilig achter kan laten. De toegang tot de kluisjes is tot 17:00 uur.

Hetgeen mij een heel goed gevoel geeft, is het enthousiasme dat vele bezoekers uitstralen na afloop van hun bezoek. Het is voor mij zichtbaar dat men blij is dat sinds 19 november jl. musea weer bezocht mogen worden. Hopelijk biedt de toekomst nog betere mogelijkheden, zodat we teruggaan naar het oude vertrouwde.

Indien bezoekers hun spulletjes uit het gebruikte kluisje hebben gehaald, stellen zij mij vaak de vraag: Kunt u ons nog iets adviseren in Middelburg?

Ja, dan komt er een stukje surplus kijken. Opgegroeid op nog geen driehonderd meter van de kiosk kan ik heel veel vertellen over de Abdijgebouwen, hoe gehavend dat die waren na de bevrijding. Uiteraard ook de mooie stekjes krijgen dan ook de nodige aandacht.

Aan het einde van mijn werkdag, sluit ik het ticket huisje en geef de sleutel en registratieformulieren aan mijn collega's in het Zeeuws Museum.

 

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!