Mijn account

Wie doet wat?

Amber Liesting
Directeur

Vanaf september 2017 is Amber de directeur van The Work Zone. Zij geeft leiding aan de organisatie, is verantwoordelijk voor relatiebeheer en voor de lange termijn strategie van The Work Zone. Haar doel is het verwezenlijken van startersbanen en relevante bijbanen voor studenten, binnen en buiten Zeeland. The Work Zone biedt samen met de HZ de mogelijkheid voor studenten om werkervaring op te doen naast hun studie en helpt studenten ook na de opleiding zijn of haar weg te vinden op de arbeidsmarkt. 

De focus van Amber ligt op het aanbieden van verschillende relevante (bij)banen, zowel voor studenten als voor de young professionals. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het bedrijfsleven. Graag komen wij in contact met bedrijven die op zoek zijn naar Zeeuwse talenten voor het invullen van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie.

amber@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stacy van Dijk
Recruiter - Marketing

Stacy is sinds januari 2018 werkzaam bij The Work Zone. Zij is onze contactpersoon voor alles wat met studentenwerk te maken heeft. Het werven van studenten voor bijbanen is daar een onderdeel van. Een ander aspect hiervan is contacten onderhouden met bedrijven die al samenwerken met The Work Zone.

Tevens worden de marketing activiteiten uitgevoerd door Stacy. 

Dus heb jij een leuke en interessante bijbaan voor studenten of zijn er vragen met betrekking tot studentenwerk of marketing? Dan is Stacy de juiste contactpersoon. 


stacy@theworkzone.nl

profiel bekijken


Dylan Gillissen
Accountmanager

Is jullie organisatie op zoek naar nieuw talent? Neem dan vooral contact op met Dylan.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties is Dylan het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Ben je nog niet bekend met onze werkwijze? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan, dat kan zowel online als offline.

Benieuwd naar wat The Work Zone voor jouw organisatie kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

dylan@theworkzone.nl

profiel bekijken


Aranya Naerebout
Recruiter - Marketing

Aranya is sinds februari 2022 aan het werk bij The Work Zone na werkzaam te zijn geweest als Human Resources Specialist bij verschillende internationale bedrijven. Aranya is verantwoordelijk voor het vinden van professionele bijbanen, startersfunctie en seniorfuncties voor zowel studenten als young professionals. Aranya werkt ook aan het Talent Tech Jobs programma en evenementen zoals Boosting Talents. Daarnaast geeft ze trainingen zoals bijvoorbeeld sollicitatietraining, LinkedIn training etc. om studenten te helpen met hun professionele carrière.

Zoek jij nog naar talent voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Aranya.  

aranya@theworkzone.nl

profiel bekijken


Marcel van Boven
Stagecoördinator Economisch en Technisch domein

Marcel is de coördinator van het alumnibeleid binnen de HZ en van het Stagebureau voor het Economisch en Technisch domein. Als coördinator alumnibeleid is hij aanspreekpunt binnen The Work Zone voor alles wat te maken heeft met het alumnibeleid van de HZ, zoals het alumniprogramma, het alumni platform en events.

Daarnaast is hij voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de opleidingen van het domein Business, Vitality & Hospitality en het domein Technology, Water & Environment is het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Heeft u een stage of afstudeeropdracht die binnen dit domein past? Neem dan contact op met Marcel. Hij is eveneens medebeheerder van ons stageprogramma OnStage.

marcel@theworkzone.nl

profiel bekijken


Rembrandt Minderhoud
Manager financiën en administratie

Rembrandt is de administratieve en financiële duizendpoot van The Work Zone. Heeft u vragen over uw factuur, overeenkomsten, wet- en regelgeving, etc. dan bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is Rembrandt het aanspreekpunt voor stage en afstuderen en functioneel beheerder van OnStage voor de opleidingen van het domein Health, Education & Welbeing en de water-opleidingen binnen het domein Technology, Water & Environment van HZ University of Applied Sciences.

rembrandt@theworkzone.nl

profiel bekijken


Sharon Marinissen
Medewerker Back-Office

Sharon is sinds november 2018 werkzaam bij The Work Zone. Sharon is de steun en toeverlaat op administratief gebied voor de medewerkers van The Work Zone. Ze houdt zich bezig met o.a. de verloning en de boekhouding. Daarnaast helpt zij mee met diverse andere ondersteunende werkzaamheden die zowel jaarlijks als incidenteel de revue passeren.

sharon@theworkzone.nl

profiel bekijken


Elina Poppe-Boogaard
Marketing en Events Alumnibeleid HZ

Elina is sinds april 2023 werkzaam bij The Work Zone. Zij werkt samen met Marcel aan het alumnibeleid binnen de HZ. Hiervoor voert zij de marketing- en communicatie activiteiten uit en organiseert ze events. Dit is niet alleen gericht op het aantrekken en verbinden van de huidige alumni, maar ook binnen de HZ de opleidingen activeren om de alumni community te vergroten.
Ben jij ook (pas) afgestudeerd aan de HZ en lijkt het je leuk om in contact te blijven met andere alumni? Of denk jij dat je iets voor de HZ kunt betekenen en zou je het bijvoorbeeld leuk vinden om een gastles te geven? Neem eens een kijkje op het alumniplatform of word lid van de LinkedIn groep!

elina@theworkzone.nl

profiel bekijken


Succesverhaal GGD

29 november 2023

Succesverhaal GGD

Lees hier alles over de samenwerking tussen de GGD en The Work Zone

Lees verder

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!