Mijn account

Wie doet wat?

Amber Liesting
Directeur

Vanaf september 2017 is Amber de directeur van The Work Zone. Zij geeft leiding aan de organisatie, is verantwoordelijk voor relatiebeheer en voor de lange termijn strategie van The Work Zone. Haar doel is het verwezenlijken van startersbanen en relevante bijbanen voor studenten, binnen en buiten Zeeland. The Work Zone biedt samen met de HZ de mogelijkheid voor studenten om werkervaring op te doen naast hun studie en helpt studenten ook na de opleiding zijn of haar weg te vinden op de arbeidsmarkt. 

De focus van Amber ligt op het aanbieden van verschillende relevante (bij)banen, zowel voor studenten als voor de young professionals. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het bedrijfsleven. Graag komen wij in contact met bedrijven die op zoek zijn naar Zeeuwse talenten voor het invullen van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie.

amber@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stacy Hoogesteger
Recruiter - Marketing

Stacy is vanaf januari 2018 werkzaam bij The Work Zone. Zij is onze contactpersoon voor alles wat met studentenwerk te maken heeft. Het werven van studenten voor bijbanen is daar een onderdeel van. Een ander aspect hiervan is contacten onderhouden met bedrijven die al samenwerken met The Work Zone.

Tevens worden de marketing activiteiten uitgevoerd door Stacy. 

Dus heb jij een leuke en interessante bijbaan voor studenten of zijn er vragen met betrekking tot studentenwerk of marketing? Dan is Stacy de juiste contactpersoon. 


stacy@theworkzone.nl

profiel bekijken


Dylan Gillissen
Accountmanager

Is jullie organisatie op zoek naar nieuw talent? Neem dan vooral contact op met Dylan.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties is Dylan het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Ben je nog niet bekend met onze werkwijze? Vraag dan gerust een kennismakingsgesprek aan, dat kan zowel online als offline.

Benieuwd naar wat The Work Zone voor jouw organisatie kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

dylan@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stefan Waasdorp
Senior Recruiter

Stefan is sinds september 2018 werkzaam bij The Work Zone, na het succesvol afronden van zijn HRM-studie aan de HZ University of Applied Sciences. Stefan is onze recruiter binnen de economische, toeristische en zorgsector.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties binnen de economische, toeristische en zorgsector is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen deze sectoren? Neem dan vooral contact op met Stefan, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

stefan@theworkzone.nl

profiel bekijken


Aranya Naerebout
Recruiter

Aranya is sinds februari 2022 aan het werk bij The Work Zone na werkzaam te zijn geweest als Human Resources Specialist bij verschillende internationale bedrijven. Aranya is verantwoordelijk voor het vinden van professionele bijbanen, startersfunctie en seniorfuncties voor zowel studenten als young professionals. Aranya werkt ook aan het Talent Tech Jobs programma en evenementen zoals Boosting Talents. Daarnaast geeft ze trainingen zoals bijvoorbeeld sollicitatietraining, LinkedIn training etc. om studenten te helpen met hun professionele carrière.

Zoek jij nog naar talent voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Aranya.  

aranya@theworkzone.nl

profiel bekijken


Marcel van Boven
Stagecoördinator Economisch en Technisch domein

Marcel is de stagecoördinator voor het Economisch en Technisch domein. Voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de opleidingen van de domeinen Economie & Management en Techniek & Innovatie is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Heeft u een stage of afstudeeropdracht die binnen dit domein past? Neem dan contact op met Marcel. Hij is eveneens medebeheerder van ons stageprogramma OnStage.

Verder is Marcel is als coördinator alumnibeleid aanspreekpunt binnen The Work Zone voor alles wat te maken heeft met het alumnibeleid van de HZ.

marcel@theworkzone.nl

profiel bekijken


Rembrandt Minderhoud
Manager financiën en administratie

Rembrandt is de administratieve en financiële duizendpoot van The Work Zone. Heeft u vragen over uw factuur, overeenkomsten, wet- en regelgeving, etc. dan bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is Rembrandt het aanspreekpunt voor stage en afstuderen van de Academie voor Educatie & Pedagogiek, Academie Zorg & Welzijn en Delta Academy aan HZ University of Applied Sciences.

rembrandt@theworkzone.nl

profiel bekijken


Sharon Marinissen
Medewerker administratie

Sharon is sinds november 2018 werkzaam bij The Work Zone. Sharon is de steun en toeverlaat op administratief gebied voor de medewerkers van The Work Zone. Ze houdt zich bezig met o.a. de verloning en de boekhouding. Daarnaast helpt zij mee met diverse andere ondersteunende werkzaamheden die zowel jaarlijks als incidenteel de revue passeren.

sharon@theworkzone.nl

profiel bekijken


13 oktober 2022

25-jarige jubileum The Work Zone

The Work Zone bestaat in 2022 alweer 25 jaar, een mooie mijlpaal. Om deze reden hebben wij verschillende partners en kandidaten in beeld gebracht om hun ervaring over The Work Zone te delen.

Lees verder

Succesverhaal Max bij Lamb Weston

20 september 2022

Succesverhaal Max bij Lamb Weston

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!