Mijn account

Wie doet wat?

Amber Liesting
Directeur

Vanaf september 2017 is Amber de directeur van The Work Zone. Zij geeft leiding aan de organisatie, is verantwoordelijk voor relatiebeheer en voor de lange termijn strategie van The Work Zone. Haar doel is het verwezenlijken van startersbanen en relevante bijbanen voor studenten, binnen en buiten Zeeland. The Work Zone biedt samen met de HZ de mogelijkheid voor studenten om werkervaring op te doen naast hun studie en helpt studenten ook na de opleiding zijn of haar weg te vinden op de arbeidsmarkt. 

De focus van Amber ligt op het aanbieden van verschillende relevante (bij)banen, zowel voor studenten als voor de young professionals. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het bedrijfsleven. Graag komen wij in contact met bedrijven die op zoek zijn naar Zeeuwse talenten voor het invullen van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie.

amber@theworkzone.nl


Mike de Kraker
Accountmanager en marketeer

Mike is binnen The Work Zone onze contactpersoon voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten van de HZ University of Applied Sciences. Mike komt graag in contact met bedrijven die een samenwerking aan willen gaan, zodat wij onze studenten en young professionals leuke en relevante (bij)banen en stages kunnen aanbieden.

Daarnaast is Mike verantwoordelijk voor de marketing activiteiten binnen The Work Zone. Denk daarbij aan het up to date houden van onze website en social media kanalen. Mike is ook de persoon achter verschillende campagnes en acties die vanuit The Work Zone opgezet worden.

Ben jij opzoek naar Zeeuws talent voor het invullen van een stageopdracht, bijbaan of startersfunctie? Neem dan vooral contact op met Mike, dan kan er samen gekeken worden welke invulling het beste past bij jullie organisatie.

mike@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stacy Hoogesteger
Recruiter studentenwerk

Stacy is vanaf januari 2018 werkzaam bij The Work Zone. Zij is onze contactpersoon voor alles wat met studentenwerk te maken heeft. Het werven van studenten voor bijbaantjes is daar een onderdeel van. Een ander aspect hiervan is contacten onderhouden met bedrijven die al samenwerken met The Work Zone.

Dus heb jij een leuke en interessante bijbaan voor studenten of zijn er vragen met betrekking tot studentenwerk? Dan is Stacy de juiste contactpersoon. 


stacy@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stefan Waasdorp
Recruiter economie & management, toerisme en zorg

Stefan is sinds september 2018 werkzaam bij The Work Zone, na het succesvol afronden van zijn HRM-studie aan de HZ University of Applied Sciences. Stefan is onze recruiter binnen de economische, toeristische en zorgsector.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties binnen de economische, toeristische en zorgsector is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen deze sectoren? Neem dan vooral contact op met Stefan, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

stefan@theworkzone.nl

profiel bekijken


Marcel van Boven
Stagecoördinator Economisch en Technisch domein

Marcel is de stagecoördinator voor het Economisch en Technisch domein. Voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de opleidingen van de domeinen Economie & Management en Techniek & Innovatie is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Heeft u een stage of afstudeeropdracht die binnen dit domein past? Neem dan contact op met Marcel. Hij is eveneens medebeheerder van ons stageprogramma OnStage.

Verder is Marcel is als coördinator alumnibeleid aanspreekpunt binnen The Work Zone voor alles wat te maken heeft met het alumnibeleid van de HZ.

marcel@theworkzone.nl

profiel bekijken


Jesper de Vlieger
Recruiter Techniek

Jesper is vanaf maart 2020 werkzaam bij The Work Zone. Hij is onze recruiter binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen deze sectoren? Neem dan vooral contact op met Jesper, hij gaat graag op zoek naar jullie toekomstige werknemer.

 

Jesper@theworkzone.nl

profiel bekijken


Rembrandt Minderhoud
Manager financiën en administratie

Rembrandt is de administratieve en financiële duizendpoot van The Work Zone. Heeft u vragen over uw factuur, overeenkomsten, wet- en regelgeving, etc. dan bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is Rembrandt het aanspreekpunt voor stage en afstuderen van de Academie voor Educatie & Pedagogiek, Academie Zorg & Welzijn en Delta Academy aan HZ University of Applied Sciences.

rembrandt@theworkzone.nl

profiel bekijken


Sharon Marinissen
Medewerker administratie

Sharon is sinds november 2018 werkzaam bij The Work Zone. Sharon is de steun en toeverlaat op administratief gebied voor de medewerkers van The Work Zone. Ze houdt zich bezig met o.a. de verloning en de boekhouding. Daarnaast helpt zij mee met diverse andere ondersteunende werkzaamheden die zowel jaarlijks als incidenteel de revue passeren.

sharon@theworkzone.nl


26 mei 2020

Starten met een nieuwe baan tijdens Corona

Onze collega Jesper is net, voor het thuiswerken de nieuwe norm werd, gestart met zijn baan bij The Work Zone. Deze week gaan wij jullie meenemen in zijn ervaringen in de eerste weken bij ons.

Lees verder

18 mei 2020

Welk soort CV past bij jou?

Natuurlijk kun je maar één keer een eerste indruk achter laten bij jouw potentiële nieuwe werkgever. Hierbij is een aantrekkelijk CV erg belangrijk. Jouw CV geeft een eventuele nieuwe werkgever direct een eerste indruk van jou. Nog voor jij met jouw “nieuwe” collega aan tafel zit heeft hij/zij al een oordeel over jou! Zorg er dus voor dat jouw CV een goed beeld van jou geeft en er verzorgd en opvallend uitziet. Kies een CV uit dat bij jou en de potentiele organisatie past. Hierbij geven wij vier voorbeelden betreft verschillende CV’s.

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!