Mijn account

Wie doet wat?

Amber Liesting
Directeur

Vanaf september 2017 is Amber de directeur van The Work Zone. Zij geeft leiding aan de organisatie, is verantwoordelijk voor relatiebeheer en voor de lange termijn strategie van The Work Zone. Haar doel is het verwezenlijken van startersbanen en relevante bijbanen voor studenten, binnen en buiten Zeeland. The Work Zone biedt samen met de HZ de mogelijkheid voor studenten om werkervaring op te doen naast hun studie en helpt studenten ook na de opleiding zijn of haar weg te vinden op de arbeidsmarkt. 

De focus van Amber ligt op het aanbieden van verschillende relevante (bij)banen, zowel voor studenten als voor de young professionals. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het bedrijfsleven. Graag komen wij in contact met bedrijven die op zoek zijn naar Zeeuwse talenten voor het invullen van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie.

amber@theworkzone.nl


Ariska Bouterse
Accountmanager en marketeer

Ariska is onze contactpersoon voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten van de HZ University of Applied Sciences. Ariska komt graag in contact met bedrijven die een samenwerking aan willen gaan, zodat wij onze studenten en young professionals leuke en relevante (bij)banen en stages kunnen aanbieden.

Daarnaast is Ariska verantwoordelijk voor de marketing activiteiten binnen The Work Zone. Denk daarbij aan het up to date houden van onze website en social media kanalen. Ariska is ook de persoon achter verschillende campagnes en acties die vanuit The Work Zone opgezet worden.

Ben jij opzoek naar Zeeuws talent voor het invullen van een stageopdracht, bijbaan of startersfunctie? Neem dan vooral contact op met Ariska, dan kan er samen gekeken worden welke invulling het beste past bij jullie organisatie.

ariska@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stacy Hoogesteger
Recruiter studentenwerk

Stacy is vanaf januari 2018 werkzaam bij The Work Zone. Zij is onze contactpersoon voor alles wat met studentenwerk te maken heeft. Het werven van studenten voor bijbaantjes is daar een onderdeel van. Een ander aspect hiervan is contacten onderhouden met bedrijven die al samenwerken met The Work Zone.

Dus heb jij een leuke en interessante bijbaan voor studenten of zijn er vragen met betrekking tot studentenwerk? Dan is Stacy de juiste contactpersoon. 


stacy@theworkzone.nl


Marcel van Boven
Recruiter stage, economie en management

Marcel is onze recruiter binnen de economische, toeristische, administratieve en zorg sector.

Voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de opleidingen van de Academie voor Economie & Management is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie. De opleidingen die hij hiervoor vertegenwoordigt zijn Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde MER, Human Resource Management, Sportkunde, International Business & Languages, International Business & Management Studies en Vitaliteitsmanagement & Toerisme.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen de economische, toeristische, administratieve en zorg sector? Neem dan vooral contact op met Marcel, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

marcel@theworkzone.nl

profiel bekijken


Jordi Meulmeester
Recruiter stage en techniek

Jordi is vanaf januari 2015 werkzaam bij The Work Zone. Hij is onze recruiter binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector.

Hiernaast is hij het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de Academie voor Technologie & Innovatie en De Ruyter Academie. De opleidingen die hieronder vallen zijn Energie- & Procestechnologie, Logistics Engineering, Maritiem Officier, Bouwkunde, Chemie, Engineering, ICT en Technische Bedrijfskunde.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector? Neem dan vooral contact op met Jordi, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

jordi@theworkzone.nl


Rembrandt Minderhoud
Manager financiën en administratie

Rembrandt is de administratieve en financiële duizendpoot van The Work Zone. Heeft u vragen over uw factuur, overeenkomsten, wet- en regelgeving, etc. dan bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is Rembrandt het aanspreekpunt voor stage en afstuderen van de Academie voor Educatie & Pedagogiek, Academie Zorg & Welzijn en Delta Academy aan HZ University of Applied Sciences.

rembrandt@theworkzone.nl

profiel bekijken


Sophie Mussche
Medewerker administratie

Sophie is sinds november 2016 werkzaam bij The Work Zone. Sophie is de steun en toeverlaat op administratief gebied voor de medewerkers van The Work Zone. Zo houdt zij zich bezig met o.a. de verwerking van inschrijvingen, plaatsen van stageopdrachten, opmaken van overeenkomsten en voorbereidende werkzaamheden voor de verloningen van de The Work Zone medewerkers. Daarnaast helpt zij mee met diverse andere ondersteunende werkzaamheden die zowel jaarlijks als incidenteel de revue passeren.

sophie@theworkzone.nl


24 april 2018

Vacature Softwareontwikkelaar Intranet

Als Softwareontwikkelaar Intranet ben je onderdeel van de afdeling Productontwikkeling. Jouw eers…

Vacature bekijken

24 april 2018

Vacature Bijbaan: Commercieel medewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een groepje van ongeveer zes studenten die het leuk vindt om i…

Vacature bekijken

23 april 2018

Vacature Bijbaan: Shopadvisor

Onze opdrachtgever opent in juni en jul…

Vacature bekijken

24 april 2018

Vacature BIJBAAN: Bedieningsmedewerker en/of keukenhulp


Vacature bekijken

15 maart 2018

Boosting Talents

Om jong talent en bedrijven bij elkaar te brengen, organiseert The Work Zone op 5 april van 16:00-18:00 het Boosting Talents event.

Lees verder

23 februari 2018

Balie in de mediatheek

Wist jij dat wij dagelijks aanwezig zijn bij de balie in de mediatheek van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen?

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!