Mijn account

Wie doet wat?

Amber Liesting
Directeur

Vanaf september 2017 is Amber de directeur van The Work Zone. Zij geeft leiding aan de organisatie, is verantwoordelijk voor relatiebeheer en voor de lange termijn strategie van The Work Zone. Haar doel is het verwezenlijken van startersbanen en relevante bijbanen voor studenten, binnen en buiten Zeeland. The Work Zone biedt samen met de HZ de mogelijkheid voor studenten om werkervaring op te doen naast hun studie en helpt studenten ook na de opleiding zijn of haar weg te vinden op de arbeidsmarkt. 

De focus van Amber ligt op het aanbieden van verschillende relevante (bij)banen, zowel voor studenten als voor de young professionals. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het bedrijfsleven. Graag komen wij in contact met bedrijven die op zoek zijn naar Zeeuwse talenten voor het invullen van een stageplaats, bijbaan of startersfunctie.

amber@theworkzone.nl


Ariska Bouterse
Accountmanager en marketeer

Ariska is onze contactpersoon voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten van de HZ University of Applied Sciences. Ariska komt graag in contact met bedrijven die een samenwerking aan willen gaan, zodat wij onze studenten en young professionals leuke en relevante (bij)banen en stages kunnen aanbieden.

Daarnaast is Ariska verantwoordelijk voor de marketing activiteiten binnen The Work Zone. Denk daarbij aan het up to date houden van onze website en social media kanalen. Ariska is ook de persoon achter verschillende campagnes en acties die vanuit The Work Zone opgezet worden.

Ben jij opzoek naar Zeeuws talent voor het invullen van een stageopdracht, bijbaan of startersfunctie? Neem dan vooral contact op met Ariska, dan kan er samen gekeken worden welke invulling het beste past bij jullie organisatie.

ariska@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stacy Hoogesteger
Recruiter studentenwerk

Stacy is vanaf januari 2018 werkzaam bij The Work Zone. Zij is onze contactpersoon voor alles wat met studentenwerk te maken heeft. Het werven van studenten voor bijbaantjes is daar een onderdeel van. Een ander aspect hiervan is contacten onderhouden met bedrijven die al samenwerken met The Work Zone.

Dus heb jij een leuke en interessante bijbaan voor studenten of zijn er vragen met betrekking tot studentenwerk? Dan is Stacy de juiste contactpersoon. 


stacy@theworkzone.nl

profiel bekijken


Stefan Waasdorp
Recruiter economie & management, toerisme en zorg

Stefan is sinds september 2018 werkzaam bij The Work Zone, na het succesvol afronden van zijn HRM-studie aan de HZ University of Applied Sciences. Stefan is onze recruiter binnen de economische, toeristische en zorgsector.

Voor alles wat te maken heeft met bijbanen, startersfuncties en seniorfuncties binnen de economische, toeristische en zorgsector is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen deze sectoren? Neem dan vooral contact op met Stefan, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

stefan@theworkzone.nl

profiel bekijken


Marcel van Boven
Recruiter stage, economie en management

Marcel is onze recruiter binnen de economische, toeristische, administratieve en zorg sector.

Voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de opleidingen van de Academie voor Economie & Management is hij het aanspreekpunt binnen onze organisatie. De opleidingen die hij hiervoor vertegenwoordigt zijn Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde MER, Human Resource Management, Sportkunde, International Business & Languages, International Business & Management Studies en Vitaliteitsmanagement & Toerisme.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen de economische, toeristische, administratieve en zorg sector? Neem dan vooral contact op met Marcel, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

marcel@theworkzone.nl

profiel bekijken


Jordi Meulmeester
Recruiter stage en techniek

Jordi is vanaf januari 2015 werkzaam bij The Work Zone. Hij is onze recruiter binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector.

Hiernaast is hij het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met stages en afstuderen voor de Academie voor Technologie & Innovatie en De Ruyter Academie. De opleidingen die hieronder vallen zijn Energie- & Procestechnologie, Logistics Engineering, Maritiem Officier, Bouwkunde, Chemie, Engineering, ICT en Technische Bedrijfskunde.

Is jullie organisatie opzoek naar talent binnen de technische, logistieke, bouw en IT sector? Neem dan vooral contact op met Jordi, hij gaat graag opzoek naar jullie toekomstige werknemer.

jordi@theworkzone.nl

profiel bekijken


Rembrandt Minderhoud
Manager financiën en administratie

Rembrandt is de administratieve en financiële duizendpoot van The Work Zone. Heeft u vragen over uw factuur, overeenkomsten, wet- en regelgeving, etc. dan bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is Rembrandt het aanspreekpunt voor stage en afstuderen van de Academie voor Educatie & Pedagogiek, Academie Zorg & Welzijn en Delta Academy aan HZ University of Applied Sciences.

rembrandt@theworkzone.nl

profiel bekijken


4 december 2018

Vacature (Junior) Projectmanager

Onze opdrachtgever heeft een eigen framework ontwikkeld waarmee managementsystemen die gebruik ma…

Vacature bekijken

28 november 2018

Vacature Medewerker Binnendienst

Onze opdrachtgever is werkzaam als leverancier van chemicaliën en apparatuur voor het coaten…

Vacature bekijken

10 juli 2017

Vacature Sales Engineer

Onze opdrachtgever is werkzaam als leverancier van chemicaliën en apparatuur voor het coaten…

Vacature bekijken

20 november 2018

Vacature Administratief/secretarieel medewerker Deeltijd Academie (tijdelijk, 32 upw)

Onze opdrachtgever in Vlissingen participeert in de landelijke experimente…

Vacature bekijken

4 oktober 2018

Balie dienst HZ Het Groene Woud

Donderdag 27 september 2018 is de nieuwe locatie van de HZ University of Applied Sciences aan Het Groene Woud in Middelburg geopend. The Work Zone is daar vanaf nu dan ook elke dinsdag en donderdag ochtend aanwezig achter de receptie van 08.30 tot 12.00 uur. Hebben jullie vragen over (bij)banen of stages? Dan zien we jullie graag!

Lees verder

18 juni 2018

Tips voor het vinden van dé perfecte stage.

Nog ongeveer 2 maanden en dan gaat de stageperiode in september weer van start. Het is nog aardig lastig om een leuke stageplek te vinden die ook echt bij jouw interesses past en minstens net zo belangrijk waar je ook nog nuttige ervaring op doet. Wij als stagebureau van HZ University of Applied Sciences snappen daarom als geen ander dat het zoeken naar een stageplaats tijd en moeite kost, wij helpen jou daarom graag!

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!