Mijn account

Talent Tech Jobs

Talent Tech Jobs is een initiatief van The Work Zone in samenwerking met de Provincie Zeeland. Het is een project dat gericht is op het behouden van jongeren op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Het project heeft als doel om (technische) talenten in de regio te behouden, door ze al vroegtijdig kennis te laten maken met de Zeeuwse arbeidsmarkt.

The Work Zone biedt technische studenten van HZ University of Applied Sciences met Talent Tech Jobs een traject van twee jaar, waarin de student zijn of haar meewerk- en afstudeerstage loopt, een bijbaan krijgt en zicht heeft op een startersfunctie. Verder biedt The Work Zone een programma op maat aan wat aansluit bij de wensen van deelnemende bedrijven en studenten.

Talent Tech Jobs geeft bedrijven de kans om al in een vroeg stadium technische studenten aan zich te binden en kennis te laten maken met de organisatie. Door de krappe (technische) arbeidsmarkt is het voor bedrijven extra belangrijk om studenten al tijdens de opleiding aan zich te binden, om te voorkomen dat ze na het afstuderen uit de regio vertrekken.

 

 

Partners

Duplicate of The Work Zone
Provincie Zeeland

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Succesverhaal Rick bij de HZ

15 mei 2023

Succesverhaal Rick bij de HZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van communicatiestudent Rick

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!