Mijn account

Het project Talent Tech Jobs, dat mede mogelijk wordt gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland, is gericht op het behouden van jongeren op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Het project geeft jou een unieke kans om Zeeuws talent al vroegtijdig te binden aan jouw organisatie.

Steeds vaker zien wij technische talenten vertrekken uit het mooie Zeeuwse voor een carrière in de randstad. Dit is een gemiste kans, want waarom zou je als organisatie niet starten met het investeren in een technisch talent wanneer hij of zij nog studeert?

The Work Zone biedt technische hbo-studenten van HZ University of Applied Sciences (Civiele Techniek, Watermanagement, ICT, Bouwkunde, Engineering, Technische Bedrijfskunde en Logistic Engineering) een traject aan van twee jaar, waarin de student kennis en ervaring kan opdoen binnen jouw organisatie.

De student start in het derde leerjaar met een bijbaan waarbij het doel is dat de student al werkend leert over de organisatie, maar ook kennis maakt met het werkveld wat uiteraard aansluit bij de opleiding.

Hierna zal de student zijn of haar meewerkstage gaan uitvoeren, gevolgd door een afstudeerstage. Wanneer de student is afgestudeerd heb jij de student al twee jaar aan jouw organisatie gebonden en kan er een startersfunctie worden aangeboden als young professional.

Doordat de arbeidsmarkt op technisch gebied zeer krap is, is het project Talent Tech Jobs de manier om het voor technische talenten juist aantrekkelijk te maken om bij jouw Zeeuwse organisatie aan de slag te gaan.

Naast het traject wat de student volgt bij jouw organisatie biedt The Work Zone een programma aan wat aansluit bij de wensen van de organisatie en de student.

Heb jij als organisatie interesse om deel te nemen aan het project Talent Tech Jobs? Meld je dan aan via het linker submenu, na aanmelding zal er contact met jou worden opgenomen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via post@theworkzone.nl of 0118479207

 

Partners

Duplicate of The Work Zone
Provincie Zeeland

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Succesverhaal Rick bij de HZ

15 mei 2023

Succesverhaal Rick bij de HZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van communicatiestudent Rick

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!