Mijn account

Het Talent Tech Jobs programma van The Work Zone is een traject met als doel om technische studenten (Civiele Techniek, Watermanagement, ICT etc.) van HZ University of Applied Sciences al in een vroeg stadium kennis te laten maken met bedrijven in de regio.

Op deze manier kun je ontdekken waar je interesses en kwaliteiten liggen, om de kans op een leuke startersfunctie te vergroten.
Het traject start wanneer je als technische student aan je derde studiejaar begint. Je begint het traject met een professionele bijbaan bij een Zeeuwse organisatie. Deze bijbaan zal aansluiten bij jouw opleiding waardoor jij relevante kennis opbouwt.

Naast dat je werkzaam zal zijn bij de organisatie, zal je bij de betreffende organisatie ook jouw meewerk- en afstudeerstage gaan lopen. Door eerst te beginnen met een bijbaan leer je het bedrijf al een beetje kennen voordat je met je stage begint.

The Work Zone biedt een programma op maat aan en zal samen met jou kijken naar wat het beste bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat het programma aansluit op jouw wensen en behoeften.
Talent Tech Jobs is zo ontwikkelend dat jij na je afstudeerstage zicht hebt op een baan als young professional, jouw eerste professionele baan bij de organisatie waar jij al een breed scala aan kennis en ervaring hebt opgedaan.

 

Talent Tech Jobs in het kort;

- Je start in je derde studiejaar met een professionele bijbaan bij een Zeeuwse organisatie;

- Je voert bij deze organisatie jouw meewerkstage uit;

- Bij dezelfde organisatie voer jij jouw afstudeerstage uit;

- Jij hebt uitzicht op een startersfunctie bij deze organisatie.

 

Wil jij als technische student al een start maken met jouw professionele carrière? Meld je dan aan via de aanmeldpagina in het linker sub menu. Na jouw aanmelding zal één van onze recruiters contact met je leggen om te bespreken waar jouw interesses liggen. 

Heb jij nog vragen over Talent Tech Jobs of wil jij meer informatie? Neem contact op via post@theworkzone.nl of 0118-479207

 

Partners

Duplicate of The Work Zone
Provincie Zeeland

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Succesverhaal Rick bij de HZ

15 mei 2023

Succesverhaal Rick bij de HZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van communicatiestudent Rick

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!