Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er is 1 talent gevonden.

Bing
VLISSINGEN

Ik ben een man van negentien jaar uit Vlissingen zelf en studeer het eerste jaar communicatie aan de HZ. Ik ben zeer sociaal en spreek graag met mijn vrienden, maar wel het liefts nadat ik mijn taken heb gedaan. Verder ben ik een groot fan van boeken lezen. Vroeger had ik mezelf rustig en kalm genoemd, nu nog steeds, maar ik heb mij in sommige sociale gelegenheden zo weten te ontwikkelen dat ik heb weten te beseffen hoe leuk het soms kan zijn ook gewoon zeer enthousiast te zijn en mee te gaan in de flow. 

Een extra curriculaire activiteit op de middelbare school was debatteren, iets waar ik nog altijd grote interesse in heb en zeer veel van heb geleerd, vooral qua presenteren en spreken.  

Ik ben in werk zeer doelgericht en weet vaak precies hoe ik een schoolopdracht hoor uit te voeren. Als het gaat om werk ben ik er vaak het meest mee bezig hoe ik alles zo goed mogelijk onder de knie krijg zodat ik mijn werk het beste kan uitvoeren, maar ik ken mezelf en weet waardoor dit komt. Op het begin moet ik bergijpen hoe iets werkt, als ik dat eenmaal weet, gaat het zelden nog eens fout. 

 

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

13 oktober 2020

Introductiefilmpje The Work Zone

Lees verder

24 juni 2020

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan!

Je bent bijna geslaagd en op zoek naar je eerste baan? Neem contact op met ons en wij kijken samen naar de mogelijkheden

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!