Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 5 talenten gevonden.

Guillaume
MIDDELBURG

Sociaal, vriendelijk, klantgericht, geduldig.

Robert
OUDDORP

Een vooruitziende blik, zelfstandig kunnen werken en commercieel talent zijn enkele kenmerken die mij typeren. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik een echte spin in het web.

Mandy
VLISSINGEN

Ik ben een enthousiaste, leergierige, sociale en ambitieuze 23 jarige young professional en ik ben op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan! Ik heb mijn HBO diploma Toerisme- en vitaliteitsmanagement behaald en de branches die mij aanspreken zijn: toerisme, marketing & sales, communicatie & PR, events en commerciële dienstverlening. Blijven leren, doorgroeien en mijzelf door ontwikkelen binnen mijn carrière loopbaan is voor mij erg belangrijk. Ik ben optimistisch ingesteld en weet dan ook op een creatieve- en oplossingsgerichte manier problemen aan te pakken en op te lossen. Mijn inlevingsvermogen in anderen en zaken van verschillende oogpunten bekijken ligt dan ook bij mijn aard. Mijn naasten omschrijven mij als een betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk en behulpzaam persoon met enorm veel doorzettingsvermogen. Ik ben een nauwkeurige werker, ben verbaal sterk en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben geïnteresseerd in adviesfuncties bij de decentrale overheid in de richting van grondzaken en/of vergunningen. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Kim
GOES

Mijn naam is Kim, ik ben 22 jaar en woon in Goes. In juni 2018 heb ik mijn HBO diploma Social Work met afstudeerrichting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen behaald. Momenteel ben ik dan ook opzoek naar een uitdagende baan in deze sector. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder mijn afstudeerstage op een afdeling Ouderenpsychiatrie. Het werken met (oudere) kwetsbare burgers met geestelijke problematiek heb ik als erg uitdagend en afwisselend ervaren, maar ook het werken met jongeren is mij tijdens de verschillende stages goed bevallen. Ik ben er dan ook achter gekomen dat mijn interesses in het maatschappelijk werk erg breed zijn. Wat ik vooral belangrijk vind in het maatschappelijk werk is dat ik ondersteuning en begeleiding kan bieden aan burgers die dit nodig hebben. Soms hebben mensen net dat ene duwtje in de rug nodig om verder te kunnen. Het geeft me enorm veel voldoening om op verschillende manieren dat duwtje in de rug te kunnen geven en samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen passend bij de cliënt. Ik hou hierbij van samenwerken met de cliënt, maar ook met collega’s en andere organisaties om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te kunnen komen. In dit hele proces staat de eigen kracht van de cliënt bij mij centraal. Zoals u heeft kunnen lezen zijn mijn interesses binnen maatschappelijk werk erg breed. Flexibel is dan ook één van de eigenschappen die ik bezit. Verdere sterke punten zijn: betrouwbaar, sociaal, empathisch, creatief en leergierig. Zoekt u een frisse maatschappelijk werker die plezier heeft in het werk en uw organisatie wellicht nieuwe inzichten kan bieden? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

31 maart 2020

Quarantine tips - How to survive the day

Tips om de quarantine tijd door te komen!

Lees verder

30 maart 2020

Thuiswerk tips van onze medewerkers

De aankomende weken werken wij thuis. Onze collega's geven dagelijks een tip over hoe zij het thuiswerken aangenamer maken

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!