Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 2 talenten gevonden.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben geïnteresseerd in adviesfuncties bij de decentrale overheid in de richting van grondzaken en/of vergunningen. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Kim
GOES

Mijn naam is Kim, ik ben 22 jaar en woon in Goes. In juni 2018 heb ik mijn HBO diploma Social Work met afstudeerrichting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen behaald. Momenteel ben ik dan ook opzoek naar een uitdagende baan in deze sector. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder mijn afstudeerstage op een afdeling Ouderenpsychiatrie. Het werken met (oudere) kwetsbare burgers met geestelijke problematiek heb ik als erg uitdagend en afwisselend ervaren, maar ook het werken met jongeren is mij tijdens de verschillende stages goed bevallen. Ik ben er dan ook achter gekomen dat mijn interesses in het maatschappelijk werk erg breed zijn. Wat ik vooral belangrijk vind in het maatschappelijk werk is dat ik ondersteuning en begeleiding kan bieden aan burgers die dit nodig hebben. Soms hebben mensen net dat ene duwtje in de rug nodig om verder te kunnen. Het geeft me enorm veel voldoening om op verschillende manieren dat duwtje in de rug te kunnen geven en samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen passend bij de cliënt. Ik hou hierbij van samenwerken met de cliënt, maar ook met collega’s en andere organisaties om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te kunnen komen. In dit hele proces staat de eigen kracht van de cliënt bij mij centraal. Zoals u heeft kunnen lezen zijn mijn interesses binnen maatschappelijk werk erg breed. Flexibel is dan ook één van de eigenschappen die ik bezit. Verdere sterke punten zijn: betrouwbaar, sociaal, empathisch, creatief en leergierig. Zoekt u een frisse maatschappelijk werker die plezier heeft in het werk en uw organisatie wellicht nieuwe inzichten kan bieden? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

17 april 2019

Openingstijden rond de feestdagen

In verband met het Paasweekeinde is The Work Zone op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag gesloten. Wel zijn wij op Goede Vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor urgente, belangrijke zaken als ziekmeldingen. Wij wensen iedereen fijne en zonnige Paasdagen toe!

Lees verder

25 februari 2019

Boosting Talents Event 2019

Om jong talent en bedrijven bij elkaar te brengen, organiseert The Work Zone op 2 april 2019 van 16:00-18:00 het Boosting Talents Event. Wil jij erbij zijn als werkgever of als afgestudeerde student? Of wil jij meer informatie over dit event? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar yannick@theworkzone.nl

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!