Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 8 talenten gevonden.

Rosalie
UTRECHT

Ik ben Rosalie en ben vanaf augustus 2018 op zoek naar een tijdelijke baan voor ongeveer een half jaar. Na het afronden van mijn studie International Business & Languages neem ik een tussenjaar voordat ik aan een masteropleiding begin. Dit tussenjaar wil ik nemen om gericht ervaring op te doen en te sparen voor een reis door Australië die ik in 2019 wil gaan maken. Ik zie mijzelf graag marketing gerelateerd werk doen in een internationale werkomgeving. E-commerce vind ik zeer interessant. Maar ook klantencontacten spreken mij zeer aan. Ik beheers de Engelse taal vloeiend en de Duitse, Franse en Spaanse taal beheers ik goed. Wie biedt mij een kans om goede ervaring op te doen?

Amber
BIERVLIET

Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar en heb afgelopen zomer mijn hbo diploma International Business & Languages behaald. Na nog een tijdje bij mijn afstudeerbedrijf gewerkt te hebben ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de (internationale) marketing. Mijn creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw marketingdoelen te bereiken. Met mijn talenkennis van het Engels, Duits en Frans kan ik ook aan de slag met uw internationale ambities. Interesse in een leergierige en initiatiefrijke collega die zaken snel oppakt? Ik verneem het graag!

Angela
VLISSINGEN

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Angela en na jarenlange ervaring in de horeca en het accountmanagement, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het juridische werkveld heeft mij altijd getrokken en derhalve heb ik besloten om daar mijn verdere loopbaan in door te gaan. Binnen een termijn van 4 jaar zal ik gaan starten met een hbo rechten opleiding en voor die tijd zoek ik een werkgever die net als ik van een uitdaging houdt en mij een kans wil geven om alvast werkervaring op te gaan doen in een juridische omgeving.

Daisy
GOES

Mijn naam is Daisy, ik woon in Goes en ben beschikbaar voor een nieuwe, uitdagende functie binnen de communicatiewereld. Schrijven en redigeren is 'mijn ding' zoals ze dat zo mooi zeggen. Uitvoerende werkzaamheden op communicatiegebied is ook hetgeen ik heel blij van word. Ik heb daarbij een voorliefde voor de online communicatie. In mijn vrije tijd ben ik ook druk met bloggen en daarom ken ik goed mijn weg in de online én social media wereld. Ik zoek een leuke parttime baan voor 20-32 uur per week.

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Suzanne
MIDDELBURG

U zoekt iemand die op veel gebieden in een bedrijfskundige richting thuis is? Dat ben ik, Suzanne. Een spontane, klantvriendelijke collega met verantwoordelijkheidsgevoel die initiatief toont om nieuwe zaken op te pakken. Ik ben communicatief sterk en goed in netwerken en presenteren. Als medewerker ben ik zelfstandig en functioneer tevens prima in teamverband. Mijn ondernemende karakter en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik leergierig ben en mij graag verder wil ontwikkelen.

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

18 juli 2018

Vacature Beleidsmedewerker grondstoffen en afvalinzameling en verwerking (16-20 upw)

De kwaliteit van de ruimte waarin we leven is medebepalend voor ons welzijn. Het is dus belangr…

Vacature bekijken

13 juli 2018

Vacature Java & Android Developer

Voor het Digital team bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Java & Android Develop…

Vacature bekijken

12 juli 2018

Vacature Site supply chain coördinator

Als Site Supply chain coördinator ben je medeverantwoordelijk voor: ? Omzetten van m…

Vacature bekijken

11 juli 2018

Vacature Medewerker Crediteurenadministratie (fulltime)

Als gevolg van de groeiende activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij momenteel op zoek naar v…

Vacature bekijken

18 juni 2018

Tips voor het vinden van dé perfecte stage.

Nog ongeveer 2 maanden en dan gaat de stageperiode in september weer van start. Het is nog aardig lastig om een leuke stageplek te vinden die ook echt bij jouw interesses past en minstens net zo belangrijk waar je ook nog nuttige ervaring op doet. Wij als stagebureau van HZ University of Applied Sciences snappen daarom als geen ander dat het zoeken naar een stageplaats tijd en moeite kost, wij helpen jou daarom graag!

Lees verder

8 mei 2018

10 Sollicitatietips

Een sollicitatiegesprek is niet altijd eenvoudig, zeker niet de eerste keer. Het is zaak dat jij jezelf goed verkoopt en het bedrijf overtuigt dat jij de beste kandidaat bent. Een goede voorbereiding is essentieel! Zorg dat je weet waar het bedrijf voor staat, niet alleen wat ze doen, maar ook welke waarden en normen binnen het bedrijf gelden. Zorg dat je weet wat de functie inhoudt en wat jouw taken zullen zijn.

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!