Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 8 talenten gevonden.

Suzanne
GOES

Mijn naam is Suzanne en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een echte doorzetter die snel kan schakelen, oplossingsgericht is en zowel goed in een team als zelfstandig kan werken. Door het volgen van een brede, internationale HBO-opleiding en door mijn brede interesses sta ik open voor alle uitdagingen. Door diverse stages en werkervaringen heb ik ervaring binnen de evenementenbranche, marketing, communicatie en het werken met projecten. Daarnaast spreek en schrijf ik vloeiend Engels en heb ik door het volgen van een internationale opleiding en uitwisseling in de Verenigde Staten veel kunnen leren over verschillende culturen, en over het uitvoeren van opdrachten voor internationale bedrijven. Het werken binnen een internationale organisatie is dan ook iets waar ik zeker voor open sta. Binnen mijn ideale functie vind ik veel uitdaging, is geen dag hetzelfde, heb ik veel contact met mensen en zijn er voldoende mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen.

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Daisy
GOES

Mijn naam is Daisy, ik woon in Goes en ben beschikbaar voor een nieuwe, uitdagende functie binnen de communicatiewereld. Schrijven en redigeren is 'mijn ding' zoals ze dat zo mooi zeggen. Uitvoerende werkzaamheden op communicatiegebied is ook hetgeen ik heel blij van word. Ik heb daarbij een voorliefde voor de online communicatie. In mijn vrije tijd ben ik ook druk met bloggen en daarom ken ik goed mijn weg in de online én social media wereld. Ik zoek een leuke parttime baan voor 20-32 uur per week.

Amber
BIERVLIET

Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar en heb afgelopen zomer mijn hbo diploma International Business & Languages behaald. Na nog een tijdje bij mijn afstudeerbedrijf gewerkt te hebben ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de (internationale) marketing. Mijn creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw marketingdoelen te bereiken. Met mijn talenkennis van het Engels, Duits en Frans kan ik ook aan de slag met uw internationale ambities. Interesse in een leergierige en initiatiefrijke collega die zaken snel oppakt? Ik verneem het graag!

Angela
VLISSINGEN

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Angela en na jarenlange ervaring in de horeca en het accountmanagement, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het juridische werkveld heeft mij altijd getrokken en derhalve heb ik besloten om daar mijn verdere loopbaan in door te gaan. Binnen een termijn van 4 jaar zal ik gaan starten met een hbo rechten opleiding en voor die tijd zoek ik een werkgever die net als ik van een uitdaging houdt en mij een kans wil geven om alvast werkervaring op te gaan doen in een juridische omgeving. Ook op administratief, financieel en secretarieel gebied ben ik inzetbaar.

Katarina
MIDDELBURG

Mijn naam is Katarina, ik woon in Middelburg en ik ben 37 jaar oud. Ik heb een HBO opleiding afgerond op het gebied van management waarbij ik mij gespecialiseerd heb in bedrijvenpsychologie. Momenteel ben ik opzoek naar een leuke uitdagende baan in de richting van HR. Ik heb binnen het vakgebied al veel ervaring opgedaan op het gebied van recruitment, administratieve werkzaamheden en het ontdekken van persoonlijke kenmerken van medewerkers. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en dit spreekt mij ook ontzettend aan. Ik kan binnen het vakgebied breed ingezet worden omdat mijn interesses binnen HR ook heel breed zijn. Verder spreek ik zeer goed Nederlands en Engels en vloeiend Pools. Hierdoor kan ik dus ook binnen internationale organisaties ingezet worden. Als persoon ben ik empathisch, professioneel en iemand die haar werk serieus neemt maar waarbij er ook voldoende ruimte is voor humor. Heeft u een leuke en uitdagende functie voor mij? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

22 januari 2019

Vacature Trade Medewerker Binnendienst

Onze opdrachtgever is een zeer succesvol en snelgroeie…

Vacature bekijken

21 januari 2019

Vacature Medewerker Logistiek

Onze opdrachtgever is een zeer succesvol en snelgroeie…

Vacature bekijken

18 januari 2019

Vacature Commercieel Medewerker

Onze opdrachtgever is een dynamisch en innovatief bedr…

Vacature bekijken

18 januari 2019

Vacature Monteur Zenderpark

Wegens uitbreiding van de organisatie van onze opdrachtgever en versterking van hun team in Terne…

Vacature bekijken

21 december 2018

Openingstijden rond de feestdagen

Wij zijn met ingang van 24 december 2018 t/m 01 januari 2019 gesloten. Wij zijn op 24, 27 en 28 december enkel voor urgente en belangrijke zaken zoals ziekmeldingen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur op het nummer 0118-479207. The Work Zone wenst iedereen alvast fijne feestdagen, en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Lees verder

4 oktober 2018

Balie dienst HZ Het Groene Woud

Donderdag 27 september 2018 is de nieuwe locatie van de HZ University of Applied Sciences aan Het Groene Woud in Middelburg geopend. The Work Zone is daar vanaf nu dan ook elke dinsdag en donderdag ochtend aanwezig achter de receptie van 08.30 tot 12.00 uur. Hebben jullie vragen over (bij)banen of stages? Dan zien we jullie graag!

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!