Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 7 talenten gevonden.

Kim
GOES

Mijn naam is Kim, ik ben 22 jaar en woon in Goes. In juni 2018 heb ik mijn HBO diploma Social Work met afstudeerrichting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen behaald. Momenteel ben ik dan ook opzoek naar een uitdagende baan in deze sector. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen, waaronder mijn afstudeerstage op een afdeling Ouderenpsychiatrie. Het werken met (oudere) kwetsbare burgers met geestelijke problematiek heb ik als erg uitdagend en afwisselend ervaren, maar ook het werken met jongeren is mij tijdens de verschillende stages goed bevallen. Ik ben er dan ook achter gekomen dat mijn interesses in het maatschappelijk werk erg breed zijn. Wat ik vooral belangrijk vind in het maatschappelijk werk is dat ik ondersteuning en begeleiding kan bieden aan burgers die dit nodig hebben. Soms hebben mensen net dat ene duwtje in de rug nodig om verder te kunnen. Het geeft me enorm veel voldoening om op verschillende manieren dat duwtje in de rug te kunnen geven en samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen passend bij de cliënt. Ik hou hierbij van samenwerken met de cliënt, maar ook met collega’s en andere organisaties om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te kunnen komen. In dit hele proces staat de eigen kracht van de cliënt bij mij centraal. Zoals u heeft kunnen lezen zijn mijn interesses binnen maatschappelijk werk erg breed. Flexibel is dan ook één van de eigenschappen die ik bezit. Verdere sterke punten zijn: betrouwbaar, sociaal, empathisch, creatief en leergierig. Zoekt u een frisse maatschappelijk werker die plezier heeft in het werk en uw organisatie wellicht nieuwe inzichten kan bieden? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Wendy
SLUIS

Mijn naam is Wendy, 24 jaar en woonachtig in Sluis. Na afronding van mijn studie International Business and Languages, waarvoor ik onder andere twee semesters in het buitenland heb doorgebracht, ben ik aan de slag gegaan als ‘International Trader’ bij een handelsbedrijf in voedingsingrediënten. Na de nodige verkoopervaring op te hebben gedaan, heb ik binnen hetzelfde bedrijf de stap gemaakt naar een juridische functie. Beide functies die ik vervuld heb waren zeer veelzijdig en hebben mij de kans gegeven om veel facetten van de internationale handel in de praktijk te belichten. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale werkomgeving waarbij ik niet alleen mijzelf verder kan ontwikkelen maar ook van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de verdere ontwikkeling en expansie van het bedrijf. Bent u van mening dat wij elkaar verder kunnen helpen? Neem dan a.u.b. zo snel als mogelijk contact op!

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben geïnteresseerd in adviesfuncties bij de decentrale overheid in de richting van grondzaken en/of vergunningen. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Amber
BIERVLIET

Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar en heb afgelopen zomer mijn hbo diploma International Business & Languages behaald. Na nog een tijdje bij mijn afstudeerbedrijf gewerkt te hebben ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de (internationale) marketing. Mijn creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw marketingdoelen te bereiken. Met mijn talenkennis van het Engels, Duits en Frans kan ik ook aan de slag met uw internationale ambities. Interesse in een leergierige en initiatiefrijke collega die zaken snel oppakt? Ik verneem het graag!

Katarina
MIDDELBURG

Mijn naam is Katarina, ik woon in Middelburg en ik ben 37 jaar oud. Ik heb een HBO opleiding afgerond op het gebied van management waarbij ik mij gespecialiseerd heb in bedrijvenpsychologie. Momenteel ben ik opzoek naar een leuke uitdagende baan in de richting van HR. Ik heb binnen het vakgebied al veel ervaring opgedaan op het gebied van recruitment, administratieve werkzaamheden en het ontdekken van persoonlijke kenmerken van medewerkers. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en dit spreekt mij ook ontzettend aan. Ik kan binnen het vakgebied breed ingezet worden omdat mijn interesses binnen HR ook heel breed zijn. Verder spreek ik zeer goed Nederlands en Engels en vloeiend Pools. Hierdoor kan ik dus ook binnen internationale organisaties ingezet worden. Als persoon ben ik empathisch, professioneel en iemand die haar werk serieus neemt maar waarbij er ook voldoende ruimte is voor humor. Heeft u een leuke en uitdagende functie voor mij? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

25 februari 2019

Boosting Talents Event 2019

Om jong talent en bedrijven bij elkaar te brengen, organiseert The Work Zone op 2 april 2019 van 16:00-18:00 het Boosting Talents Event. Wil jij erbij zijn als werkgever of als afgestudeerde student? Of wil jij meer informatie over dit event? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar yannick@theworkzone.nl

Lees verder

21 december 2018

Openingstijden rond de feestdagen

Wij zijn met ingang van 24 december 2018 t/m 01 januari 2019 gesloten. Wij zijn op 24, 27 en 28 december enkel voor urgente en belangrijke zaken zoals ziekmeldingen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur op het nummer 0118-479207. The Work Zone wenst iedereen alvast fijne feestdagen, en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!