Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 8 talenten gevonden.

Katarina
MIDDELBURG

Mijn naam is Katarina, ik woon in Middelburg en ik ben 37 jaar oud. Ik heb een HBO opleiding afgerond op het gebied van management waarbij ik mij gespecialiseerd heb in bedrijvenpsychologie. Momenteel ben ik opzoek naar een leuke uitdagende baan in de richting van HR. Ik heb binnen het vakgebied al veel ervaring opgedaan op het gebied van recruitment, administratieve werkzaamheden en het ontdekken van persoonlijke kenmerken van medewerkers. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en dit spreekt mij ook ontzettend aan. Ik kan binnen het vakgebied breed ingezet worden omdat mijn interesses binnen HR ook heel breed zijn. Verder spreek ik zeer goed Nederlands en Engels en vloeiend Pools. Hierdoor kan ik dus ook binnen internationale organisaties ingezet worden. Als persoon ben ik empathisch, professioneel en iemand die haar werk serieus neemt maar waarbij er ook voldoende ruimte is voor humor. Heeft u een leuke en uitdagende functie voor mij? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Janelle
'S-GRAVENPOLDER

Mijn naam is Janelle, ik woon in ’s-Gravenpolder en ik ben 22 jaar. Na het behalen van mijn Bachelor degree in Human Resource Management en het voltooien van mijn reis naar Indonesië als onderdeel van het Honours Programme, zit mijn tijd op de HZ erop. Ik ben net als velen in de talentpool, op zoek naar een leuke en uitdagende functie. Mijn voorkeur gaat uit naar een functie als Junior HR-adviseur of Junior HR- consulent, maar andere opties zijn uiteraard bespreekbaar. Deze benoemde functies sluiten naar mijn idee het best aan bij mijn minor waarin de specialisatie op HR-advies gericht was. Mijn sterkste punten zijn mijn doorzettingsvermogen, werken in teamverband, maar daarnaast ook prima in staat zijn om zelfstandig te werken. Ik ben op zoek naar een functie voor 32-40 uur per week. Heeft mijn stukje uw interesse gewekt en heeft u dé passende functie voor mij? Dan hoor ik het graag!

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Daisy
GOES

Mijn naam is Daisy, ik woon in Goes en ben beschikbaar voor een nieuwe, uitdagende functie binnen de communicatiewereld. Schrijven en redigeren is 'mijn ding' zoals ze dat zo mooi zeggen. Uitvoerende werkzaamheden op communicatiegebied is ook hetgeen ik heel blij van word. Ik heb daarbij een voorliefde voor de online communicatie. In mijn vrije tijd ben ik ook druk met bloggen en daarom ken ik goed mijn weg in de online én social media wereld. Ik zoek een leuke parttime baan voor 20-32 uur per week.

Amber
BIERVLIET

Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar en heb afgelopen zomer mijn hbo diploma International Business & Languages behaald. Na nog een tijdje bij mijn afstudeerbedrijf gewerkt te hebben ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de (internationale) marketing. Mijn creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw marketingdoelen te bereiken. Met mijn talenkennis van het Engels, Duits en Frans kan ik ook aan de slag met uw internationale ambities. Interesse in een leergierige en initiatiefrijke collega die zaken snel oppakt? Ik verneem het graag!

Angela
VLISSINGEN

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Angela en na jarenlange ervaring in de horeca en het accountmanagement, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het juridische werkveld heeft mij altijd getrokken en derhalve heb ik besloten om daar mijn verdere loopbaan in door te gaan. Binnen een termijn van 4 jaar zal ik gaan starten met een hbo rechten opleiding en voor die tijd zoek ik een werkgever die net als ik van een uitdaging houdt en mij een kans wil geven om alvast werkervaring op te gaan doen in een juridische omgeving. Ook op administratief, financieel en secretarieel gebied ben ik inzetbaar.

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

25 januari 2018

Vacature Allround software ontwikkelaar

Onze opdrachtgever&…

Vacature bekijken

13 september 2018

Vacature Enthousiaste meubel verkoper part-time en/of fulltime


Vacature bekijken

11 september 2018

Vacature Inkoper

Duurzaam en integraal afvalbeheer: voor onze opdrachtg…

Vacature bekijken

10 september 2018

Vacature Parttime financieel administratief medewerker bij The Work Zone


Vacature bekijken

18 juni 2018

Tips voor het vinden van dé perfecte stage.

Nog ongeveer 2 maanden en dan gaat de stageperiode in september weer van start. Het is nog aardig lastig om een leuke stageplek te vinden die ook echt bij jouw interesses past en minstens net zo belangrijk waar je ook nog nuttige ervaring op doet. Wij als stagebureau van HZ University of Applied Sciences snappen daarom als geen ander dat het zoeken naar een stageplaats tijd en moeite kost, wij helpen jou daarom graag!

Lees verder

8 mei 2018

10 Sollicitatietips

Een sollicitatiegesprek is niet altijd eenvoudig, zeker niet de eerste keer. Het is zaak dat jij jezelf goed verkoopt en het bedrijf overtuigt dat jij de beste kandidaat bent. Een goede voorbereiding is essentieel! Zorg dat je weet waar het bedrijf voor staat, niet alleen wat ze doen, maar ook welke waarden en normen binnen het bedrijf gelden. Zorg dat je weet wat de functie inhoudt en wat jouw taken zullen zijn.

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!