Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er is 1 talent gevonden.

Wendy
SLUIS

Mijn naam is Wendy, 24 jaar en woonachtig in Sluis. Na afronding van mijn studie International Business and Languages, waarvoor ik onder andere twee semesters in het buitenland heb doorgebracht, ben ik aan de slag gegaan als ‘International Trader’ bij een handelsbedrijf in voedingsingrediënten. Na de nodige verkoopervaring op te hebben gedaan, heb ik binnen hetzelfde bedrijf de stap gemaakt naar een juridische functie. Beide functies die ik vervuld heb waren zeer veelzijdig en hebben mij de kans gegeven om veel facetten van de internationale handel in de praktijk te belichten. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale werkomgeving waarbij ik niet alleen mijzelf verder kan ontwikkelen maar ook van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de verdere ontwikkeling en expansie van het bedrijf. Bent u van mening dat wij elkaar verder kunnen helpen? Neem dan a.u.b. zo snel als mogelijk contact op!

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

Ervaring van Doris Schutte bij Zorgstroom

8 januari 2021

Lees in dit artikel de werkervaring van Doris Schutte bij Zorgstroom

Lees verder

Update i.v.m. lockdown

15 december 2020

Update i.v.m. lockdown

Lees in dit artikel een update over de lockdown.

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!