Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 14 talenten gevonden.

Het opvragen van een CV is alleen mogelijk is je bent ingelogd.
Je kunt hier inloggen of een account aanmaken.

Christian
VLISSINGEN

Mijn naam is Christian, ik woon in Vlissingen en ben op zoek naar een leuke functie in de IT. De opleiding Business IT & Management heb ik inmiddels afgerond. De ideale baan voor mij is een baan waarbij ik in contact ben met klanten en/of opdrachtgevers. De richting consultancy spreekt mij daarom erg aan.

Inloggen

Kevin
PHILIPPINE

Mijn naam is Kevin en binnenkort ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logistics Engineering. Na mijn afstuderen ben ik op zoek naar een full time baan in de logistiek. Ik heb diverse bijbaantjes gehad waarbij ik erachter gekomen ben dat ik een echte teamplayer ben en flexibel in de omgang. Ik beschik over een VCA-VOL diploma, heftruck certificaat en rijbewijs A-AB.

Inloggen

Brice
S-GRAVENPOLDER

Mijn naam is Brice ik woon in 's-Gravenpolder en studeer dit jaar af aan de opleiding Engineering. Ik ben creatief en sociaal in de omgang. Voor design opdrachten heb ik ervaring met Solidworks en SolidEdge.

Inloggen

Amber
BIERVLIET

Mijn naam is Amber, ik ben 22 jaar en heb afgelopen zomer mijn hbo diploma International Business & Languages behaald. Na nog een tijdje bij mijn afstudeerbedrijf gewerkt te hebben ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende functie in de (internationale) marketing. Mijn creativiteit en doorzettingsvermogen zet ik graag in om uw marketingdoelen te bereiken. Met mijn talenkennis van het Engels, Duits en Frans kan ik ook aan de slag met uw internationale ambities. Interesse in een leergierige en initiatiefrijke collega die zaken snel oppakt? Ik verneem het graag!

Inloggen

Rens
HANSWEERT

mijn naam is Rens en ik ga graag bij uw bedrijf aan de slag in een finance en control functie. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond kom ik uw financiële afdeling graag versterken. Ik ben een positieve, enthousiaste, sociale jongeman die leergierig is en graag aan de slag wil. Ik ben zeer bedreven in Excel en kan diverse kostenmodellen ontwikkelen. Mijn kennis hiervan neem ik graag mee in uw organisatie.

Inloggen

Angela
VLISSINGEN

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Angela en na jarenlange ervaring in de horeca en het accountmanagement, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het juridische werkveld heeft mij altijd getrokken en derhalve heb ik besloten om daar mijn verdere loopbaan in door te gaan. Binnen een termijn van 4 jaar zal ik gaan starten met een hbo rechten opleiding en voor die tijd zoek ik een werkgever die net als ik van een uitdaging houdt en mij een kans wil geven om alvast werkervaring op te gaan doen in een juridische omgeving.

Inloggen

Daisy
GOES

Mijn naam is Daisy, ik woon in Goes en ben beschikbaar voor een nieuwe, uitdagende functie binnen de communicatiewereld. Schrijven en redigeren is 'mijn ding' zoals ze dat zo mooi zeggen. Uitvoerende werkzaamheden op communicatiegebied is ook hetgeen ik heel blij van word. Ik heb daarbij een voorliefde voor de online communicatie. In mijn vrije tijd ben ik ook druk met bloggen en daarom ken ik goed mijn weg in de online én social media wereld. Ik zoek een leuke parttime baan voor 20-32 uur per week.

Inloggen

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Inloggen

Anouk
GOES

Bent u op zoek naar een allround medewerker die zowel op commercieel als administratief gebied veel voor u kan betekenen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Mijn naam is Anouk en ik ben per direct inzetbaar om voor u aan de slag te gaan als bijvoorbeeld commercieel administratief medewerker, call center medewerker of voor het verrichten van diverse administratieve taken. Bied u mij een kans?

Inloggen

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Inloggen


Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

24 april 2018

Vacature Softwareontwikkelaar Intranet

Als Softwareontwikkelaar Intranet ben je onderdeel van de afdeling Productontwikkeling. Jouw eers…

Vacature bekijken

24 april 2018

Vacature Bijbaan: Commercieel medewerker

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een groepje van ongeveer zes studenten die het leuk vindt om i…

Vacature bekijken

23 april 2018

Vacature Bijbaan: Shopadvisor

Onze opdrachtgever opent in juni en jul…

Vacature bekijken

24 april 2018

Vacature BIJBAAN: Bedieningsmedewerker en/of keukenhulp


Vacature bekijken

15 maart 2018

Boosting Talents

Om jong talent en bedrijven bij elkaar te brengen, organiseert The Work Zone op 5 april van 16:00-18:00 het Boosting Talents event.

Lees verder

23 februari 2018

Balie in de mediatheek

Wist jij dat wij dagelijks aanwezig zijn bij de balie in de mediatheek van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen?

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!