Mijn account

Talentpool

Filteren op

Functies

Branches

Er zijn 6 talenten gevonden.

Mirjam
GOES

Mijn naam is Mirjam, ik ben 26 jaar oud en ben 6 jaar geleden in contact gekomen met Engineering, Design and Innovation. Ik ben iemand die breed geinteresseerd is en ik heb daar tijdens mijn opleiding uitgebreid gebruik van gemaakt. Ik ben in aanraking gekomen met de fysieke kant van het ontwerp (bijvoorbeeld statica, constructie, productietechnieken en een stukje electro), maar heb ook aandacht besteed aan design, mens-product-interactie en het milieuaspect van het ontwerp. Ookal vind ik veel aspecten leuk, mijn focus en sterke punten liggen bij de interactie tussen het product (maar denk gerust ook de machine) en de gebruiker hiervan. Ik vind het belangrijk dat de gebruiker zo goed mogelijk gebruik kan maken van een tool. Om dit te bereiken, maak ik graag gebruik van nieuwe, innovatieve oplossingen. Ik ben op zoek naar een baan waar ruimte is om te onderzoeken welke aanpak de beste oplossing bied voor de klant en de gebruiker en waar ik mee mag denken over het ontwikkelen/verbeteren van het product. Heb je een leuke functie voor mij? Neem dan even contact op!

Katarina
MIDDELBURG

Mijn naam is Katarina, ik woon in Middelburg en ik ben 37 jaar oud. Ik heb een HBO opleiding afgerond op het gebied van management waarbij ik mij gespecialiseerd heb in bedrijvenpsychologie. Momenteel ben ik opzoek naar een leuke uitdagende baan in de richting van HR. Ik heb binnen het vakgebied al veel ervaring opgedaan op het gebied van recruitment, administratieve werkzaamheden en het ontdekken van persoonlijke kenmerken van medewerkers. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en dit spreekt mij ook ontzettend aan. Ik kan binnen het vakgebied breed ingezet worden omdat mijn interesses binnen HR ook heel breed zijn. Verder spreek ik zeer goed Nederlands en Engels en vloeiend Pools. Hierdoor kan ik dus ook binnen internationale organisaties ingezet worden. Als persoon ben ik empathisch, professioneel en iemand die haar werk serieus neemt maar waarbij er ook voldoende ruimte is voor humor. Heeft u een leuke en uitdagende functie voor mij? Dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Saskia
MIDDELBURG

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Saskia, ik ben 35 jaar en woonachtig in Middelburg. Ik ben op zoek naar een uitdagende baan in een educatieve werkomgeving. Hier ligt mijn passie. Werken met met en voor kinderen, een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling spreken mij enorm aan. Ik ben dienstverlenend ingesteld, klantvriendelijk en wil graag het maximale uit mijn werk en uit mijn doelgroep halen.

Jeroen
GRIJPSKERKE

Mijn naam is Jeroen, ik ben 33 jaar en woon in Grijpskerke. Ik heb een juridische achtergrond in een civieltechnische richting en wil graag een volgende stap maken in mijn carrière. Ik ben een professionele, analytisch en communicatief sterke loyale collega met gevoel voor de hiërarchische en /of bestuurlijke verhoudingen binnen een organisatie. Verder hecht ik waarde aan een informele werksfeer waarbinnen de medewerkers met plezier, humor en passie hun werkzaamheden uitvoeren. Ik heb een breed interessegebied waardoor ik de nodige flexibiliteit in mij herberg en zijn de termen accuraat, integer en klant- en kwaliteitsgericht sleutelwoorden voor mij. In mijn werk zoek ik een uitdagende afwisselende functie waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige loyale werknemer.

Muriëlle
GOES

Mijn naam is Muriëlle en ik ben 29 jaar. Gedreven oplossingsgericht en een verbinder is de omschrijving voor mij. Ik word gewaardeerd om mijn vermogen mensen samen te laten werken en te verbinden. Ik word enthousiast van complexe vraagstukken en werk het liefst aan verschillende projecten tegelijk. Juridische werkzaamheden binnen sociale vraagstukken, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Heeft u zo'n baan voor mij? Ik verneem het graag!

Angela
VLISSINGEN

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Angela en na jarenlange ervaring in de horeca en het accountmanagement, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Het juridische werkveld heeft mij altijd getrokken en derhalve heb ik besloten om daar mijn verdere loopbaan in door te gaan. Binnen een termijn van 4 jaar zal ik gaan starten met een hbo rechten opleiding en voor die tijd zoek ik een werkgever die net als ik van een uitdaging houdt en mij een kans wil geven om alvast werkervaring op te gaan doen in een juridische omgeving. Ook op administratief, financieel en secretarieel gebied ben ik inzetbaar.

Inloggen met een bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Wil je CV's kunnen opvragen? Maak dan een account aan als werkgever.

Maak een account

28 september 2018

Vacature Recruiter Techniek en Stage bij The Work Zone


Vacature bekijken

30 oktober 2018

Vacature Maatschappelijk Werker

Onze opdrachtgever biedt gespecialiseerde revalidatiegeneeskunde en hart- en longrevalidatie…

Vacature bekijken

6 november 2018

Vacature Bijbaan: Administratief Medewerker

University College Roosevelt in Middelburg is op zoek een tijdelijke administratief medewerker di…

Vacature bekijken

30 oktober 2018

Vacature Stage februari ICT: programmeren


Vacature bekijken

4 oktober 2018

Balie dienst HZ Het Groene Woud

Donderdag 27 september 2018 is de nieuwe locatie van de HZ University of Applied Sciences aan Het Groene Woud in Middelburg geopend. The Work Zone is daar vanaf nu dan ook elke dinsdag en donderdag ochtend aanwezig achter de receptie van 08.30 tot 12.00 uur. Hebben jullie vragen over (bij)banen of stages? Dan zien we jullie graag!

Lees verder

18 juni 2018

Tips voor het vinden van dé perfecte stage.

Nog ongeveer 2 maanden en dan gaat de stageperiode in september weer van start. Het is nog aardig lastig om een leuke stageplek te vinden die ook echt bij jouw interesses past en minstens net zo belangrijk waar je ook nog nuttige ervaring op doet. Wij als stagebureau van HZ University of Applied Sciences snappen daarom als geen ander dat het zoeken naar een stageplaats tijd en moeite kost, wij helpen jou daarom graag!

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun ‘droombaan’.  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 51-A
4382 NV Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!