English Mijn account

Startersfuncties - Diploma binnen?

Gefeliciteerd! Jij als Young Professional gaat nu echt aan de slag.

The Work Zone brengt je graag in contact met bedrijven die aansluiten bij jouw achtergrond, voor een goede start van jouw carrière.

Bekijk hier ons vacature aanbod. Ben jij op zoek naar een vacature die aansluit bij jouw opleiding? Neem contact met ons op en laat weten waar jij naar op zoek bent.

Alumni

De alumni community van HZ University of Applied Sciences is een groot netwerk van oud HZ-studenten op LinkedIn met diverse achtergronden en opleidingen.

 

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag op de hoogte van nieuws, onderzoek en evenementen. Bovendien blijven we graag met jou in contact voor het onderling delen van kennis. Samen kunnen we zoveel bereiken! We kijken ernaar uit jou te ontmoeten in onze online community en zien je graag terug bij één van de alumni-events.

Word lid van onze LinkedIn groep!  -> LinkedIn pagina  

Succesverhaal GGD

29 november 2023

Succesverhaal GGD

Lees hier alles over de samenwerking tussen de GGD en The Work Zone

Lees verder

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

1 juni 2023

Succesverhaal Marcel bij de EPZ

Lees in dit artikel het succesverhaal van Marcel

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

  The Work Zone is er niet alleen voor pas afgestudeerden, maar ook voor werkzoekenden met ervaring die vanuit een werkende situatie op zoek zijn naar hun "droombaan".  

Anika
Commercieel / administratief medewerker

Boosting
talents

Contact

The Work Zone B.V.

Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

post@theworkzone.nl
+31 (0)118 479 207

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!